Aanmelding

Psychologiepraktijk Therese Tosserams is dit jaar (2019) aan het afbouwen vanwege het inmiddels gestart zijn met een nieuwe praktijk/maatschap Flevo Psychologen Praktijk met collega Danielle Timmermans. Alleen een paar clienten die nog in behandeling waren  en in 2019 afgerond worden vallen (verzekeringstechnisch) nog onder mijn oude praktijknaam.

Nieuwe clienten kunnen zich aanmelden via www.flevopsychologenpraktijk.nl     Telefoonnummer blijft hetzelfde: 0320-257845

Vaak staat het antwoordapparaat aan omdat we dan in gesprek ben met een andere cliënt. U kunt dan uw bericht achterlaten op het antwoordapparaat, waarna u zo spoedig mogelijk teruggebeld wordt.

Nieuw mailadres: info@flevopsychologenpraktijk.nl

Locatie (voorheen in pand Topfit Fysiotherapie) per 1-10-’18:

Gezondheidscentrum Heelhoek, Noorderwagenstraat 1-E, 8223 AM Lelystad (hoofdlocatie)

Medisch Centrum Pandion, Botter 44-14, 8243 JE Lelystad (nevenlocatie)

Locatie

 

Wachttijd

 • Aanmeldingswachttijd:
 • voor Psychologiepraktijk Therese Tosserams : niet meer van toepassing vanaf 1-1-2019
  voor Flevo Psychologen Praktijk: minimaal 3 maanden
 • Behandelingswachttijd: Geen.
  Nadat er een intake heeft plaatsgevonden, kunt u direct aan uw behandeling beginnen.
 • Datum laatste actualisatie van de getoonde wachttijden: 24-2-2019

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).” Zie ook de informatie hierover op de factsheet van de NZa.

U kunt ook op de site van www.lvvp.info (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten) of via www.psychologencollectiefflevoland.nl (PCF) kijken voor een collega-psycholoog in de buurt, die mogelijk eerder plaats heeft.

Het kan zijn dat in de loop van het jaar het omzetplafond bereikt is van een bepaalde verzekeraar. In dat geval kan en mag de praktijk geen nieuwe cliënten van die verzekeraar meer aannemen, omdat het daarvoor gereserveerde budget door de verzekeraar dan op is.

 

 • Contact

 • Over mij

  Therese Tosserams : Psycholoog

  Therese Tosserams

  info@psychologiepraktijktosserams.nl

  Psycholoog

  Praktijkhouder, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, hoofdbehandelaar, gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog, EMDR basistherapeut, psycholoog NIP, basisaantekening psychodiagnostiek

  Sinds 1991 afgestudeerd als psycholoog. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de verpleeghuiszorg ben ik in 2003 mijn eigen praktijk gestart in het pand van Topfit Fysiotherapie, waar ook andere disciplines werkzaam zijn. Inmiddels heeft mijn praktijk een intensief samenwerkingsnetwerk opgebouwd, waarbij de lijnen kort zijn om zaken in gang te zetten.