Effectmeting (ROM)

Om de voortgang van uw behandeling zo goed mogelijk te volgen wordt bij aanvang en aan het einde van uw behandeling (en bij langere behandeling ook nog een tussenmeting) een korte vragenlijst afgenomen. Dat kan tijdens het consult, maar ook thuis in uw eigen tijd indien u dat wenst. Uw psycholoog zal dit tijdens het eerste gesprek met u bespreken. Deze gegevens worden versleuteld door de Stichting Vrijgevestigden ROMmen (SVR) aangeleverd aan de Stichting Benchmark GGZ. (SBG). SBG is een onafhankelijk kenniscentrum bestuurd door vertegenwoordigers van patiƫnten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars met als doel de kwaliteit van de zorg in de GGZ te verbeteren door transparantie te bieden over behandeluitkomsten.

Log in om uw online vragenformulier in te vullen

 • Contact

 • Over mij

  Therese Tosserams : Psycholoog

  Therese Tosserams

  info@psychologiepraktijktosserams.nl

  Psycholoog

  Praktijkhouder, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, hoofdbehandelaar, gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog, EMDR basistherapeut, psycholoog NIP, basisaantekening psychodiagnostiek

  Sinds 1991 afgestudeerd als psycholoog. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de verpleeghuiszorg ben ik in 2003 mijn eigen praktijk gestart in het pand van Topfit Fysiotherapie, waar ook andere disciplines werkzaam zijn. Inmiddels heeft mijn praktijk een intensief samenwerkingsnetwerk opgebouwd, waarbij de lijnen kort zijn om zaken in gang te zetten.