Over mij

Mevr. drs. T.J.E. Tosserams-Stroeken (Thérèse)foto Therese

Praktijkhouder, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, hoofdbehandelaar, gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog, registerpsycholoog NIP, basisaantekening psychodiagnostiek

Sinds 1991 afgestudeerd als psycholoog. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de verpleeghuiszorg ben ik in 2003 mijn eigen praktijk gestart in het pand van Topfit Fysiotherapie, waar ook andere disciplines werkzaam zijn. Inmiddels heeft mijn praktijk een intensief samenwerkingsnetwerk opgebouwd, waarbij de lijnen kort zijn om zaken in gang te zetten. Per 1-6-2018 heb ik een maatschap/nieuwe praktijk Flevo Psychologen Praktijk opgericht met collega drs. D. Timmermans en zijn we op 2 locaties werkzaam (GC de Heelhoek en MC Pandion).

Aangesloten bij: Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (www.lvvp.info), Nederlands Instituut van Psychologen (www.psynip.nl) en Vereniging EMDR Nederland (www.emdr.nl).

Werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

 • Contact

 • Over mij

  Therese Tosserams : Psycholoog

  Therese Tosserams

  info@psychologiepraktijktosserams.nl

  Psycholoog

  Praktijkhouder, Gezondheidszorgpsycholoog BIG, hoofdbehandelaar, gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog, EMDR basistherapeut, psycholoog NIP, basisaantekening psychodiagnostiek

  Sinds 1991 afgestudeerd als psycholoog. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de verpleeghuiszorg ben ik in 2003 mijn eigen praktijk gestart in het pand van Topfit Fysiotherapie, waar ook andere disciplines werkzaam zijn. Inmiddels heeft mijn praktijk een intensief samenwerkingsnetwerk opgebouwd, waarbij de lijnen kort zijn om zaken in gang te zetten.